Over ons

HVH Machine verhuur houtsma

Ontdek onze veelzijdige verhuurmogelijkheden voor diverse bouwmachines

Welkom bij ons verhuurbedrijf! Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van een breed scala aan machines, waaronder shovels, kranen, hoogwerkers, aggregraten en hogedrukreinigers. Ons bedrijf is opgericht door de heer P. Houtsma, die altijd al een passie had voor hoogwerkers. Hij besloot zijn droom na te jagen en startte een hoogwerker verhuurbedrijf dat al snel groeide en uitbreidde.

Bij ons kunt u rekenen op een uitstekende service. Wij leveren hoogwerkers, kranen en shovels op de gewenste locatie in de regio Friesland. Onze machines worden vervoerd met behulp van onze eigen trekker, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Om ervoor te zorgen dat u direct aan de slag kunt, worden onze machines geleverd met een volle tank. We verwachten dan ook dat de machines bij het retourneren weer met een volle tank worden ingeleverd. Indien dit niet het geval is, worden er extra kosten in rekening gebracht.

Wij hopen dat u interesse heeft in onze diensten. We staan te popelen om zaken met u te doen en horen graag van u! Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een reservering te maken. Ons team staat klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw project soepel verloopt met behulp van onze betrouwbare en goed onderhouden machines.

machine Huren?

Neem een kijkje tussen onze betrouwbare machines